Bemutatkozás

Elhelyezkedés

A kép illusztráció.

Kiváló elhelyezkedés, egyszerű megközelíthetőség

A Tetris Ház I. üteme Budapest XI. kerületének kiemelten kezelt részén, a Mezőkövesd utca és a Fehérvári utca sarkán épül.

A projekt elhelyezkedésének köszönhetően a városközpont és a legjelentősebb budapesti egyetemek – a kiváló tömegközlekedésnek és a Fehérvári útnak köszönhetően - könnyen és gyorsan megközelíthetők, mindemellett számos bevásárlási lehetőség és szolgáltatás helyben is megtalálható. A gépkocsival pár perc alatt elérhető Savoya park és Campona bevásárlóközpontok közelsége teljes körűen kielégíti minden a környék lakóinak vásárlási és szórakozási igényeit, de az autót nélkülözőknek is mindössze 4-5percbe telik eljutni a legközelebbi üzletekhez.

A Tetris Háztól pár perces sétával elérhető Duna part, remek helyszíne a családos programoknak, illetve az esti sétáknak.

A környék kiváló infrastrukturális ellátottságának köszönhetően a kisgyermekesek számára a közelben megtalálható bölcsőde, óvoda és általános iskola biztosítja a tanulási lehetőséget, de a gyermek- és felnőtt orvosi rendelő is pár perc sétával elérhető.

A Tetris Háztól rövid sétával elérhető a 114, 213, 214 buszok Fehérvári úti megállója, a 17, 41, 47, 48, 56 számú villamosokkal pedig - akár átszállás nélkül is - rövid idő alatt a belvárosba juthatunk. A 7-es busz Albertfalvai végállomásától a város számos fontos közlekedési csomópontja megközelíthető.

A Budafoki kocsiszín átépítésének látványterve, forrás: BKK

Fejlődő környezet

Az OTP Ingatlan Zrt. fejlesztésében megvalósuló Tetris Ház környezetében jelentős infrastrukturális fejlesztések valósulnak meg az elkövetkezendő években, amelyek mindamellett, hogy megújult és kulturált környezetet biztosítanak az ide költözők részére, a közvetlen környezet teljes arculatát megváltoztatják, a környék felértékelődését eredményezve ezzel.

2016-ban teljesen átépítik a Tetris Ház szomszédságában lévő budafoki villamosremízt, mellyel egyfajta modern, futurisztikus megjelenésű épületegyüttes jön létre, amely fejlesztés keretében a teljes sínpálya is megújul - valamint modern típusú villamosokra cserélik a már elöregedett járműállományt - ezzel csendesebb közlekedést biztosítva az itt lakók részére.

Kérjen visszahívást!

Kérdése van? Infoline:

Munkanapokon 10.00-18.00-ig.