Bemutatkozás

Tetris Ház

A kép illusztráció.

Magas műszaki tartalom, 267 modern otthon

Az OTP Ingatlan Zrt egy több ütemben megvalósuló nagyberuházás első ütemeként 267 db lakást és 2 db üzlethelyiséget magában foglaló, egyedi megjelenésű társasház építését kezdte meg 2016 őszén.

A Tetris Ház I. ütemében megvalósuló hatékony alaprajzi elrendezésű, kulcsrakész lakások többsége másfél-kétszobás, 48-60 m2 közötti alapterületű lesz, de a vevői igények teljes körű kielégítése érdekében a kivitelezés alatt álló épületben megtalálhatók lesznek az egyszobás garzonok és a többgyerekes családoknak szánt négyszobás lakások is, míg a legfelső emeleten nagy tetőteraszos penthouse lakások épülnek.

A változatos méretű lakások mindegyikéhez nagyméretű erkély vagy intim loggia tartozik.

A tervezés során a parkolási lehetőségeket maximáltuk, így a biztonságos, telken belüli parkolásra több lehetőséget is biztosítunk: a pinceszinten 201 férőhelyes teremgarázs, a földszinten 42 db zárt gépkocsi tároló kap helyet, továbbá 37 db udvari parkolóhely is kialakításra kerül.

A lakók kényelmének kiszolgálása érdekében a 158 db tároló a lépcsőházból megközelíthetően, a földszinten kerül kialakításra.

A kép illusztráció.

A kép illusztráció.

Jövőbe mutató műszaki megoldások

Az OTP Ingatlan Zrt elhivatott a környezetvédelem iránt, így a tervezés során komoly hangsúlyt fektettünk a megújuló energia felhasználására, ezáltal a megvalósuló lakásokban a fűtés-hűtés-melegvíz ellátásról modern és gazdaságos hőszivattyúk gondoskodnak majd, ezzel biztosítva az alacsony fenntartási költséget a jövőbeni tulajdonosok számára.

A Tetris Házban alkalmazott jövőbe mutató műszaki megoldásoknak köszönhetően nincs többé szükség radiátorok és klíma kiépítésére, a lakások egyes helyiségeinek hőmérséklete egyedileg szabályozható lesz. A Magyarországon még újnak számító padlófűtés- és mennyezet hűtés-fűtés kiváló hőérzetet biztosít a hideg téli és a forró nyári napokon egyaránt.

Kérjen visszahívást!

Kérdése van? Infoline:

Munkanapokon 10.00-18.00-ig.